27.3.2014

Villaa ylle vaikka mikä olisi

Merkkilankoja siellä vähän roikkuu, mutta muuten VALMIIT!
Oho. Vastoin kaikkia kuvitelmiani, hartaudella pakerretut villahousut valmistuivat sittenkin. Ja vastoin kaikkia perinteitä jaksoin myös heti viimeistellä ne – toisin kuin mm. viime talvena neulotut lapaset, joiden sisällä edelleen risteilee lukuisa määrä langanpätkiä.
Kyllähän nuo langanpätkät toisaalta lämmittää siellä vanttuun sisällä
Kevään nopea eteneminen ja lämpimät kelit vähän haittaavat villapöksyjen käyttöä, mutta kyllä näitä vielä aamupäivän viileydessä ja pyöräilyn viimassa pystyy pitämään.
 
 
 

 Ja valmistuivatpahan kuitenkin vielä näille lumille – kaikkialta muualta on lumet sulaneet mutta, onneksi, valkosipulipellolla sitä vielä riittää!
Siellä ne valkkarit uinuu, lumen alla turvassa
Näiden helppotekoisten ja hyvin istuvien villabögien ohjeet löytyvät täältä.

2 kommenttia:

  1. Hei kiva, onnea pöksyjen valmistumisen johdosta ja vielä siksikin, kun pääsit eroon siitä uudelleenohjaussilmukasta! Blogisi alkoi päivittyä lukulistallani, nyt muutkin löytävät sen sieltä. Hieno juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa en ole tehnyt itse mitään sen silmukan suhteen, se taisi parantua ihan itsestään! Meillä eletään joskus vähän sellaisen "Jospa se ois huomenna parempi" -filosofian mukaan, ja nyt se näytti toimivan! Ja kiitos kun linkkasit listallesi, teenpä saman (jos onnistun).

      Poista