17.2.2014

Hissunkissun ja vähäsen kerrallaan

Vielä tuonne muutama tötteröamppeli mahtuu
Niin se vaan kuulkaa on, että jos vaan laiskansitkeesti jaksaa joka päivä tehdä parikin tötteröamppelia, niin kuukaudessahan niitä kertyy jo vaikka kuinka monta. Saati sitten jos tekisi viisi päivässä!
Kippurasydämiä

Tähän aikaan vuodesta olisi niin helppoa heittäytyä pitämään vähän lomaa. Nukkua pitkään ja valvoa myöhään. On sellaistakin kokeiltu, se vaan tahtoo kostautua sitten kesän kiireisimpinä aikoina. On nimittäin aika raskasta ruveta vääntämään tötteröamppeleita heinäkuussa toripäivän jälkeen.

Tämmöisiä kransseja syntyi tällä kertaa. Onko nämä niitä leivisköjä?
Kun on itse oma työnantajansa, täytyy ihan tietoisesti pitää huolta siitä, että työt tulevat tehtyä ajallaan ja lomat pidettyä ajallaan. Siksi on tehtävä itselleen lukujärjestys alkuvuoden hiljaisille viikoille: niin ja niin monta tötteröä päivässä, näin ja näin monta kranssia viikossa. Ja kuka sitä käskee päiväsaikaan töitä tekemään. Ihan vapaasti saa yöllä pakertaa, jos on keksinyt valoisaan aikaan jotain mukavampaa tekemistä.
Pesäamppeleita kesää odottamassa.
Kaikkein mukavimmalta työnteko maistuu, kun kuunneltavana on oikein hyvä äänikirja. Silloin punominen käy kuin itsestään, eikä sitä oikein malttaisi lopettaakaan. Jos vielä yhden tekis... Radiotoimittajista ihan paras on Jake Nyman. Mitä tahansa hän soittaakin, se kuulostaa hyvältä. Ja Jakea on kuunneltava nimenomaan työhuoneessa risuja väännellen.
Sydämelliset taulut

Sitten kun on risutuotteet saatu valmiiksi, ne pitää vielä viimeistellä. Nämä kehykset on koristettu Keramiikkapaja Savillan sydämillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti