25.11.2013

Nimenvaihdos blogissa

Vaihdoin tänään tämän blogin nimen, ja niinhän siinä kävi että aiemmat facebookiin ja muualle laitetut linkit eivät tietenkään enää toimi. Mutta kaikki vanhatkin tekstit löytyvät nyt siis täältä uudesta osoitteesta, ja paremmin nettisivujemmekin kautta. Mitään erityistä suunitelmaa tai teemaa näille kirjoituksille ei (vieläkään) ole, vaan juttua julkaistaan sitä mukaa kuin aihetta ilmaantuu.

Sitä vaan ihmettelen, että eikö tuolle blogi-sanalle tosiaankaan ole keksitty kunnollista suomennosta?

3 kommenttia:

 1. Kummallista tosiaan, blogi-sana ei oikein istu suomen kieleen. No, onhan meillä loki.

  Tänne ei näköjään voi liittyä jäseneksi, mutta sen verran riemastuin, kun löysin tämän hienon plokin, että liitin sen oitis oman sivupalkkini lukulistaan.

  VastaaPoista
 2. ... paitsi ettei linkki toimi. Tässä osoitteessa on joku uudelleenohjaussilmukka, joka estää sivun avautumisen. Sain esiin tällaisen tekstin:

  Verkkosivu osoitteessa http://www.hommantouhua.blogspot.fi/feeds/posts/default aiheutti liian monta uudelleenohjausta. Ongelma saattaa korjaantua, jos tyhjennät tämän sivuston evästeet tai sallit kolmannen osapuolen evästeet. Jos ongelma ei korjaannu, se saattaa johtua palvelimen määrityksistä eikä tietokoneestasi.
  Lisätietoja ongelmasta.
  Virhekoodi: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

  VastaaPoista
 3. Kiitos viestistäsi! Sinullakin on kiva blogi. Täytyy tutkistella noita tilausasetuksia, kun tässä kiireet vähän hellittää. Tämä Bloggerin haltuunotto kun on vielä vähän...hmmm.......no, kesken :)

  VastaaPoista