28.2.2021

Lukuvinkki kaikille kesää odottaville

 Maaliskuussa kevään eteneminen tuntuu joskus toivottoman hitaalta. Aurinkoisen päivän jälkeen saattaa tulla lumimyrsky, ja kaikki kevään merkit katoavat. Lunta kinostuu kerran paljastuneen maanpinnan päälle, ja  hetkittäin saattaa tuntua, että nyt mennään yksi askel eteenpäin, ja kaksi taakse. 


Mutta mehän tiedämme (vaikkemme aina jaksaisikaan uskoa), että kaikki tämä kuuluu asiaan. Maaliskuisista säänvaihteluista kirjoittaa mainiosti  Matti Mäkelä Sääkirja-nimisessä kirjassaan.
 
"Hei, siellähän on valoisa, siellähän voisi tehdä jotakin" 💖

Olen tätä kirjaa kehunut joskus aiemminkin, mutta ei sen väliä. Nyt on taas oikea aika selata tätä mainiota opusta. Se kuvailee jokaisen kuukauden olennaisimmat piirteet, mutta ihanimmasti juuri maaliskuun, ja hennot kevään merkit. Kun tätä kirjaa lukee, alkaa väkisinkin hymyilyttämään.


Maaliskuun hankikanto

Maaliskuussa kaikki on vielä mahdollista. Ehkä talvi jatkuukin vielä monta viikkoa. Lumien sulamiseen on vielä aikaa. Nyt voi  suunnitella kesää ja kuvitella, että ehtii kaikki suunnitelmansa toteuttaa. Kun huhtikuu tulee, aika lähtee kiitämään, eikä paluuta haaveiluun enää ole.

 

Ja sitten onkin jo huhtikuu!

Jos et jaksa lukea kirjaa kokonaan, lue edes maaaliskuun osuus sivulta 265 alkaen. Se oikeasti auttaa kesän kaipuuseen.


Tätä ei pysäytä enää mikään!


What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti