24.3.2015

Pääsiäiskattaus


Markkinakausi on alkanut reippaassa kevätsäässä. Torilla oltiin ensin Mikkelissä ja seuraavalla viikolla Savonlinnassa. Ensi viikolla on luvassa jälleen ulkoilmaelämää: 3 päivää Jyväskylässä Toivolan Vanhalla pihalla. Ihan pihalla koko viikonloppu siis...


Teemaväri: keltainen
Ihan koko maaliskuuta ei kuitenkaan markkinakauppiaankaan ole tarvinnut ulkona värjötellä. Viime viikonloppuna olimme ylellisesti sisätiloissa Joensuu Areenalla. Siellä oli hiukan paremmat mahdollisuudet kuvata myyntipöytää kuin ulkona. Joten tässä pääsiäiskattaus joensuulaisittain.

Onko tarpeeksi keltaista?

Kahvikupit ensi kertaa esillä. Nyt jahkataan, pitäiskö näitä tehdä lisää vai onkohan tälle mallille sittenkään menekkiä.

Narsissia monenlaisissa astioissa. Ja risusta solmittu pöytäliina. Kehyskin on tämän kevään tuotantoa. 

Minitötteröt voi ripustaa seinää vasten tai vaikka kranssin sijasta ovikoristeeksi. Ja väreissä löytyy.

Näissä minitötteröissä on teemasta poikkeava väri. Vai onkos tuo lila kuitenkin joku liturginen pääsiäisväri?

2 kommenttia:

  1. Miusta nuo risukahvikupit ovat vallan ihania! Olen joskus aiemmin tuhlannut pennosiani samanmoiseen kaukana kaukana väkerrettyyn versioon ja kyllähän kotimainen aina tuontituotteet peittoaa kuusi - nolla. Kun en Savonlinnan markkinoille työesteiden takia ennättänyt, pitänee tulla ihailemaan tuotteitanne Jyväskylään... Siellä kun sattuu niin somasti yhtä aikaa olemaan käsityömessutkin. :)

    VastaaPoista
  2. Juu, kuppien malli on kyllä otettu niistä muillamailla väkerretyistä, mutta valmistustapa niissä on ihan omakeksimä. Hei nähdäänpä Jyväskylässä sitten! Tule katsomaan Toivolan piha, siellä paljon kaikkea mukavaa, eikä ole kaukana käsityömessuhallista!

    VastaaPoista