14.3.2015

Kevät!

Tuli kevät! Aurinko saa kyllä ihmisessä ihmeitä aikaan. Kun päivät ovat tähän asti kuluneet hiippaillessa, haukotellessa ja työntekoa teeskennellessä, ensimmäiset auringonsäteet saivat puutarhulissa aikaan mahdottoman touhotuksen.

Tuolla sisällä on jo aika lämmin... :)


Taimia kylvämään, kasvivaloja virittämään... lumia luomaan kasvihuoneen edestä ja risuverstasta sinne muuttamaan...kanatarhaa laajentamaan ja kanalan kiinniturvonnutta ikkunaa auki rassaamaan... tötterövaraston inventointia ja torivarusteiden kunnostusta. Vielä pitäisi ehtiä kevään mielihommaankin, purojen tekoon pihamaalle.

Pitäis mullankin riittää vähäksi aikaa


Samaan touhotukseen kun ympätään vielä alkava torikausi, niin eipä enää tarvitsekaan miettiä että mitäköhän sitä tekisi.

Terveisiä Mikkelin torilta

Torikausi alkoi pari päivää sitten komeasti Mikkelissä. Väkeä riitti torilla, vaikka ensimmäisenä päivänä satoi lunta, räntää ja vettä. Toisena markkinapäivänä vastaavasti paistoi aurinko aivan pilvettömältä taivaalta.

Tästä se taas alkaa, se kevät. Seuraavana vuorossa Savonlinnan markkinat, Suurmarkkinat Joensuu Areenalla ja sitten Toivolan Vanha piha Jyväskylässä. Toivottavasti nähdään markkinoilla!

Keltainen oli Mikkelissä pop.

Mutta sitä ennen nautitaan vielä tämän kevään extrabonuksesta eli mahtavasta hankikannosta!

Ei riemulla rajoja, kun pääsee hankia pitkin minne vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti