17.2.2015

Kohta taas lähdetään

Kabboddava duha on pitänyt puutarhulia otteessaan jo monta päivää. Oikeat työt ovat jääneet vähiin, mutta onneksi puolikuntoisena voi tehdä ns.toimistotöitä, ja vaikka päivittää tulevaa markkinakeikkakalenteria.

On tuo tötterövarasto vähän kuitenkin lisääntynyt alkuvuoden aikana
Tämän vuoden ensimmäiset myyntitapahtumat on lyöty lukkoon. Reilun kuukauden päästä suunnataan Kevätmarkkinoille Mikkelin torille. Mikkelissä on kuulema torikäytännöissä joitakin muutoksia, eikä meidänkään paikka ole vielä tätä kirjoitettaessa varmistunut. Mutta eiköhän siellä kevätmarkkinat järjestetä tänäkin vuonna, koskapa ovat onnistuneet siinä jo vuodesta 1744 lähtien. Ihan kunnioitettavassa perinteessä ollaan siis mukana.

Ihmeitä Savonlinnan torilla

Savonlinnan markkinaperinne on nuorempaa perua, sillä tori on perustettu vasta 1860-luvulla. Siellä on vissiin sitten modernimpi varausjärjestelmä, koska sieltä on meillekin myyntipaikka jo varmistunut. Ainakin näissä tapahtumissa ollaan nyt kevätkaudella mukana, mutta lisääkin saattaa ilmaantua, jos löytyy kivoja tapahtumia lähialueelta. Vähän jo kutkuttelis päästä liikkeelle!

11.-12.3. Kevätmarkkinat, Mikkeli
18.-19.3. Kevätmarkkinat, Savonlinna
21.-22.3. Joensuun Suurmarkkinat, Joensuu Areena
27.-29.3. Pääsiäispiha, Toivolan Vanha Piha, Jyväskylä
9.-10.4. Kevätmarkkinat, Lappeenranta


"Perinteinen markkinakeli" Vanha vitsi, mutta niin ihana kuva että laitetaan se vielä kerran

Aurinko paistaa ulkona, mutta puutarhuli kieltäytyy katsomasta ikkunoihin päinkään vaan kulkee sisällä myrskyn merkkinä ja jatkaa nenänsä niistämistä. Onneksi kotona on aina kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä ystäviä joiden ääreen voi rauhoittua, nimittäin kirjoja. Tällä hetkellä on menossa Will Schwalbe: Elämän mittainen lukupiiri. Jos kaipaat hyvää luettavaa, lue tämä kirja, joka kertoo lukemisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti