3.12.2014

Kenkäveron Yöhön tunnelmoimaan

Vähän erilainen myyntikeikka tulossa! Nyt on pakattu mukaan pilkkihaalarit, termospullo ja taskulamppu. Tarvikekassissa on lämpösaappaat ja useampikin pari niitä lämpimämpiä lapasia. Naparetkellekö se puutarhuli on nyt lähdössä...?


Ensi perjantaina vuorossa on perinteinen Kenkäveron Yö, joulutapahtuma Mikkelissä, joka kestää klo 14-24, eli siis aina keskiyöhön saakka. Koko pappilan pihapiiri on valaistu kynttilöin ja soihduin.  Talviyön tunnelma on ihan taattu!


Meidän myyntikojumme on tuttuun tapaan leivintuvan päädyssä. Kauppiaita on levittäytyneenä ympäri pihaa, sekä myymälän lähellä oleviin aittoihin. Tänä vuonna ei luvassa ole mitenkään kireää pakkasta, mutta eipä taida mennä ihan metsään jos ennustaa, että vilu saattaa jossain vaiheessa silti vähän kutkutella.
Mustikkakranssi hohtaa pimeässä
Lämpimien varusteiden lisäksi mukaan on pakattu tietysti julmettu määrä risutuotteita. Varpaluudilla on soma lakaista pakkaslumet portailta ja lintukodassa roikkuvat talipallo pysyy, toivottavasti, turvassa oravilta ja närhiltä. Värjättyä mustikkaa on mukana sekä kransseina että kimppuina.

Lintukota sisältää talipallon. Mahtuu siihen useampikin kuin yksi.

Havukranssit on tietysti pakattu myös mukaan. Ne on tänä vuonna tehty lännenpihdasta ja palasamipihdasta. Taattua punkaharjulaista laatua! Vastoja meillä sen sijaan ei nyt ole myytävänä, mutta voisiko ne jotenkin korvata kauralyhteillä, niitä kyllä piisaa...

Valosarviin on kiedottu led-valot risujen joukkoon
 Autoon on varattu pussillinen irtokarkkia ja cd-kokoelma räminärokkia, niillä pitäisi kuskin pysyä hereillä paluumatkalla.  Kyllä näillä vehkeillä pitäisi pärjätä yksi yöllinen reissu!
Nähdään Kenkäveron Yössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti