22.9.2014

Kaiken maailman markkinoilla

Syysasuisia tötteröitä
Terveisiä markkinoilta. Kymmenen päivän ajalle osui yhteensä neljät markkinat, joista yksiltäkään ei maltettu olla pois. Kuopiossa oli Kalaryssäys, Lappeenrannassa Muikku ja Pottu. Savonlinnan omilla syysmarkkinoilla oli tietysti pakko olla, eikä Jyväskylän Ween Maan Viljaastakaan haluttu pois jäädä. Tietynlaista haipakkaa,  suorastaan minuuttiaikataulua suoritettiin menneellä viikolla.
Puuaskeja värjättävä, ruusukimppuja tehtävä.
Ilmat suosivat tapahtumia, ja kauppakin kävi mukavasti. Risulinnut pääsivät uusiin koteihin (tiiroja kyllä vielä jäi...), pikkupesät loppuivat kokonaan ja tötterövarastokin hupeni hälyttävästi.


Pesäamppeleita lisää punottava
Tämän markkinapyrähdykseen jälkeen palataan taas normaaliin päiväjärjestykseen, eli tehdään ahkerasti viikolla uutta tavaraa, ja kierretään markkinoita viikonloppuisin.

Venhoja jäi vain kaksi. Ei riitä, tehtävä lisää.
Ilmatkin kylmenivät sopivasti vasta markkinarysäyksen lopuksi. Kun risuhommia ei tarkene enää tehdä ulkona, on mukava vetäytyä työhuoneeseen, pistää tuli rätisemään uuniin ja unohtaa kaikki tekemättömät ulkotyöt. Nyt on taas aikaa keskittyä kunnolla risutöihin.

Kukkia ja risuja tarjolla taas seuraavilla markkinoilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti