22.4.2014

Mikä se sinne Jyväskylään taas vetää?

Ja taas me mennään Jyväskylään! Vastahan siellä pääsiäisen alla oltiin...nyt täytyy vähän selittää, mikä vetää jälleen Jyväskylään. Viimeksihän olimme siellä Toivolan Vanhalla Pihalla, idyllisessä puutalokorttelissa.

Kolmas koju vasemmalla, siellä me oltiin!
Tällä kertaa kyseessä on vähän toisenlainen kortteli: Suomen Käsityöyrittäjien Käsityökortteli. Se tarkoituksena on tarjota helppo ja edullinen myyntikanava meille käsityöläisille ja toisaalta taata asiakkaille, että myynnissä on vain korkealaatuisia kotimaisia käsitöitä eikä mitään halpatuontiplagiaatteja.

Väriä, laatua, ideoita!

Käsityökortteleilla on aika mainio historia. Muuan Susanna Mattheiszen kyllästyi jättimäisten käsityömessujen kiskurimaisiin paikkahintoihin, huonoihin järjestelyihin ja madeinhongkongia myyviin "käsityöläisiin", valitteli asiaa aikansa ja kun mikään ei muuttunut (kas kummaa), päätti sitten itse järjestää kunnollisen myyntitapahtuman. Niin vain tämä sisupussi sai vuokrattua Helsingin Narinkkatorin omalla riskillään, sai sinne edustavan otoksen taatusti kotimaisia käsityöläisiä, ja mikä tärkeintä, tapahtuma oli valtava menestys myös asiakkaiden mielestä.

Minusta tämmöinen oma-aloitteisuus on tosi arvostettavaa, ja niin on ilmeisesti monen muunkin mielestä, sillä tänä keväänä tämä tapahtuma saa jatkoa Jyväskylässä, Tampereella, Helsingissä ja Seinäjoella! Nyt järjestäjiä on jo useampi, mutta silti touhussa on edelleen vanhan ajan talkoon makua.


Olemme mukana Jyväskylän Käsityökorttelissa äitienpäivän aattona. Paikkana on Lutakko, se sama satama-aukio, jossa järjestetään mm. Kalamarkkinat. Tapahtuma järjestetään talkootyönä, ja iso osa markkinoinnista tapahtuu täällä netissä.

Jos haluat edistää tapahtuman mainontaa, pistä sana kiertämään kavereille, ja tulkaa porukalla paikalle! Tarjolla on varmasti yksilöllisiä ja rakkaudella valmistettuja kotimaisia tuotteita. Tällaista ei olekaan ihan joka paikassa saatavana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti