2.3.2017

Koko vuosi koneella

Tuntuu, että koko alkuvuosi on mennyt tietokoneella istuessa. Ensin piti väsätä verkkokauppaa yö- ja päiväkaudet. Kaupan rakentaminen, kuvien käsittely ja tuotteiden vieminen oli niin koukuttavaa, ettei siinä tohinassa meinannut malttaa pitää taukojakaan. Minkä kyllä huomasi niskakipuna seuraavina päivinä. 
 

Asiassa ei ehkä auttanut sekään, että taukojumpan virkaa sai toimittaa ompelukoneella istuminen. Värssykorttien ompelemisesta tuli toinen pakkomielle, tiedäthän Teen yhden vielä -ilmiön. Kun siihen hommaan alkoi, kello lipsahti aina puoleen yöhön ennenkuin ote herposi ommelluskoneesta. Ja taas vinkuivat niskat ja hartiat. 


No, on täällä onneksi muutakin tehty. Risuja on väännetty entiseen malliin. Se ei onneksi enää nykyisin vammauta mitään ruumiinosia. Joitakin kasvilajejakin on jo kylvetty. Se on mukavaa vaihtelua risujen vääntämiseen. Osa pikkutaimista on ennättänyt erityisen isoiksi. Rosmariini ja minttu ovat kohta jo myyntikuntoisia! Pistetäänkö verkkokauppaan myyntiin nekin?


Onneksi luonnon kiertokulku alkaa jo olla siinä vaiheessa, että päivittäiset työt siirtyvät yhä enemmän taimihuoneeseen ja kylvöhommiin. Pääsee nostamaan, kantamaan ja kurkottelemaan. Ensi viikolla  on edessä isompi tomaattikylvö, ja kohta onkin vuorossa yrttien pääkylvö. Aikaisempien vuosien tahtiin tässä taas mennään, eli  15.3. lähtien päivärytmiä tahdittaa taimien hoitaminen. Muuta tehdään, jos aikaa jää. Tervetuloa, kevät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti