3.7.2016

Valkosipulimurheita

Viime talven ankarien olosuhteiden takia nyt on tilanne se, että valkosipulisadosta on tulossa ennätyspieni. Suuri osa sipuleista ilmeisesti paleltui tammikuun pakkasissa, kun maassa ei ollut suojaavaa lumipeitettä.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen jäljelle jäi 2 vaihtoehtoa: joko myydään kaikki sipuli, mitä tänä syksynä saadaan, ja lopetetaan valkosipulin viljely siihen, koske siementä ei ole muualta saatavana. Tai toisena vaihtoehtona otetaan nyt kaikki saatava sipuli itselle siemeneksi tulevaisuutta varten, eikä myydä yhtään asiakkaille.

Nyt on sitten päädytty tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Jotta voisimme jatkaa valkosipulin kasvattamista, emme siis tänä vuonna myy sitä  ollenkaan. 

Käytännössä kaikki nykyiset tilaukset pysyvät voimassa ja siirtyvät automaattisesti ensi vuoteen. Jos haluat perua tilauksesi, ilmoita niin poistamme sen listalta.

Laitamme vielä viestiä varaajille tekstiviestillä tai sähköpostilla, joten tietoa saattaa nyt tulla usemmalla tavalla ja moneen kertaan, pahoittelemme päällekkäisyyksiä. Kuittaamalla tämän tekstin luetuksi tähän tai Facebookissa, säästyt ehkä useammalta tiedotteelta. Pahoittelemme tilannetta, toivottavasti vuoden päästä voidaan palata asiaan iloisemmissa merkeissä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti