15.4.2017

Viikon päästä Tampereella

Tämän kevään suurin ponnistus on edessä ensi viikolla, kun suuntaamme Tampereen Supermessuille, ja siellä puutarhaosastolle. Autoa pakataan parhaillaan, ja muutoin asiaa on harjoiteltu kevään mittaan Mikkelin, Savonlinnan ja Pieksämäen toreilla. Säät ovat olleet erittäinkin vaihtelevia, mutta viikonloppuna siis päästään siisteihin sisätöihin Tampereen messuhalliin.

Tötteröamppelissa on muurikello

 Varastossa on nyt paras valikoima risutuotteita, tötteröamppeleitakin on kuutta eri kokoa.  Koko alkuvuosi on ahkeroitu risuverstaalla, ja kaikkia tuotteita on nyt hyvin saatavilla.

Timjamia pajuastiassa
Pikkuhiljaa risuhommat vaihtuvat yhä enemmän yrttienkasvatushommiin. Tampereella meillä on jo mukana valikoima luomuyrttejä sekä napakantanakat tomaatin taimet. Toivottavasti tämä takatalvi on pian ohi, ja päästäisiin keväisempiin tunnelmiin.

Kyllä, tomaatti kukkii jo. Ja ensimmäisssä on raakileitakin.
 Nyt on tavoitteena saada ensimmäiset luomutaimet verkkokauppaan myyntiin vielä huhtikuun puolella, jos päivittäiset työt hellittäisivät sen verran että olisi hetki aikaa verkkokaupallekin. Taimet kyllä alkavat olla sen kokoisia, että niitä voi huoletta pakata postin kuljetettavaksi.

Mintustakin saa jo satoa. Ja leikkaamisestahan se vain vahvistuu.
               
Nähdään Tampereella 21.-23.4,osastollamme A213!
 Supermessuilla on varmasti kaikille monenlaista nähtävää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti